.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare seminarium på Goto 10 i Malmö

Kom igång med kryptovalutor och investera – 20 min per dag!

4 dec 2021, 15:00–17:00 | Arrangör: P&D Group Investments and Education

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

En steg för steg guide om hur du kommer igång med kryptovalutor och investerar med beprövade strategier – 20 min per dag!

Detta är ett tvådagars seminarium/event där vi går igenom blockkedjans revolution och hur man kan hitta nya Facebook, Google av blockkedjan. Vi går igenom hur du kommer igång på bästa sätt och vilka 5 strategier vi använder i kryptomarknaden som vi skapat under de senaste 20 åren av erfarenhet.

Dag 1, Lördag kl. 15-17: Seminarium och strategier

Hur du kommer igång på bästa sätt och vilka fem strategier vi använder på kryptomarknaden som vi skapat under de senaste 20 åren av erfarenhet. Du får lära dig de fem största misstagen de flesta nybörjarna gör, där människor förlorat massor av pengar.

Dag 1 går att följa online på Goto 10:s youtubekanal!

Delta online via länken: https://www.youtube.com/watch?v=J8xNwm1obu0

Dag 2, Söndag kl. 15-17 – teori till praktik

Dag två handlar att gå från teori till praktik – Att genomföra, köpa och simulera strategierna. Under detta tillfälle kommer ni få Hands-on hjälp att genomföra köp och simulera strategierna. Vi rekommenderar att du tar med dig din laptop dag 2!

Till dig som anmäler dig till vårt event! Ladda ner vår E-bok som en gratis BONUS där du får lära dig mer om investeringar och trading.

Om talaren

Föreläsaren Dennis Sahlström har handlat och investerat sedan 2012. Han handlar nu över 6 strategier på krypto- och aktiemarknaden och tjänar över 10 % per månad på vissa konton. Han känner till HELA resan från att vara en förlorande handlare till att bli en lönsam handlare och investerare, vilket är anledningen till att han är så bra på att lära ut det. Dennis är medförfattare till de svenska versionerna av The Lunchtime Trader – lär alla att bli ekonomiskt fria på bara 10-20 minuter om dagen under sina lunchtider och en bok om Kryptovalutor – Hur man tjänar på bitcoin och kryptovalutor på bara 20 minuter a dag. Han skriver också artiklar för Trijo News, det ledande nyhetsföretaget för kryptovaluta i Sverige.

Dennis Sahlström

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Malmö