.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare lansering på Goto 10 i Stockholm

Kick-Off - SvIFFs företagsnätverk

14 mar 2024, 18:00–20:00 | Arrangör: Hans Hallengren SvIFF Sveriges Internationella Företagar Förening

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Vi på SVIFF bjuder in dig att bli en del av vårt nätverk för solo och mikroföretagare. Tillsammans strävar vi efter att bygga starka samarbeten, dela kunskap och stödja varandra för att skapa hållbara företag och samhällen. Välkommen till vår kick-off!

Kära Företagarvän,
Att bygga och vårda ett starkt nätverk är av yttersta vikt för alla företagare, och vi på SVIFF (Svenska Internationella Företagare Förening) har sedan vårt grundande 2020 arbetat mot detta mål. Nu är det dags för oss att ta det första steget tillsammans med dig.

Vi tror på kraften i samarbete och gemenskap. Genom att dela kunskap och erfarenheter kan vi skapa starkare och mer hållbara företag, inte bara för oss själva utan också för samhället runtomkring oss. Därför vill vi bjuda in dig att bli en del av vårt växande nätverk.

Som medlem i SVIFF kommer du inte bara att få tillgång till stöd och rådgivning från andra företagare, utan också möjligheten att dra nytta av exklusiva rabatter och erbjudanden från våra partners. Vi strävar efter att göra det lättare för dig att spara pengar och samtidigt stötta andra medlemmar i nätverket.

Första året som medlem är helt gratis, och vi planerar att hålla medlemskapet kostnadsfritt även i framtiden. Från det andra året ber vi dig att göra minst ett inköp från någon av våra partners för att fortsätta vara en aktiv del av nätverket.

Vår målsättning är tydlig: tillsammans skapar vi en plattform där vi kan samarbeta, stötta varandra och utbyta idéer för att driva våra företag framåt. Vi tror på hållbarhet i bred bemärkelse och strävar efter att vara en resurs för varandra och för samhället i stort.

Vi ser fram emot att välkomna dig till SVIFF och att tillsammans bygga upp en stark och dynamisk gemenskap av företagare. Kontakta oss gärna för att bli medlem eller för att få mer information om vårt nätverk och våra erbjudanden.

(Om SvIFF: Vi som grundade SvIFF har drivit företag mellan 5–30 år inom en mängd olika områden. Vi har även lång erfarenhet av företagsrådgivning inom ekonomi och affärsutveckling för nya och erfarna företagare)

Med vänliga hälsningar,
SvIFFs styrelse: Hans Hallengren, Amir Almaleh, Monzer Dia och Charlotte Lundberg

Agenda för kvällen:

17.45 lite allmänt mingel

18.15 SvIFF om oss och nätverket

Därefter presenterar några av våra samarbetspartners sina erbjudanden

19.00 Mingel med fika samt rundabordssamtal.

19.40 Avrundning

20.00 Slut för den här gången

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm