.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare meetup på Goto 10 i Linköping

Julmingel: Care & Growth & Solrosen med Schuitema Europe

13 dec 2023, 16:30–18:00 | Arrangör: Schuitema Europe

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

AI är vår tids motsvarighet till Spinning Jenny, med massor av möjligheter - och massor av oro. För att möta de utmaningarna ger Care & Growth vägledning både för individ, ledare och organisationskultur. Välkommen på julmingel med Schuitema Europe - alla anmälda deltagare får en julklapp! 😊

Utvecklingen har aldrig gått så snabbt och kommer aldrig gå så långsamt som nu.* Digitaliseringen med AI i spetsen sätter takten och framtiden tillhör dem som vågar vara modiga. Därför är tryggheten avgörande i varje grupp och hos varje individ. Att du är trygg i dig själv, i din roll och i verksamhetens syfte är en av nycklarna till en framtidstrygg organisation. Dessa och andra frågor kommer vi lyfta under vår julmingel för nya och gamla vänner!

Vi kommer bl. a. att presentera Intent Thematic - Schuitemas forsknings-baserade koncept för utveckling av en organisationskultur där alla – ledare, team och individer – växer och skapar hållbar framgång genom Human Excellence. Det moderna ledarskapet vilar på att utveckla människor och inse att organisationer är levande organismer och Care & Growth förklarar varför detta är viktigt, hur vi kan tillämpa det och hur det hjälper oss att växa som individer. Välkomna att utforska vidare tillsammans med oss! Vi passar även på att fira att Schuitemas dotterbolag för Europa äntligen finns som företag. Vi bjuder alla anmälda på glögg och kaffe med traditionella tillbehör (lussebullar, pepparkakor och julgodis). 🎅🎄

För vem?

Det här eventet riktar sig till dig som funderar på hur du ska hänga med i förändringstakten och hur man kan växa som individ och organisation. Alla är välkomna - nyfikna entreprenörer, företagsanställda och även du som student!

*citat av Justin Trudeau, premiärminister i Kanada.

Kontakt
Anna Rimhagen: anna@schuitemagroup.com.

Stefan Lidbrink: stefan@schuitemagroup.com

Daniel Södergård: daniel@schuitemagroup.com.

www.sweden.schuitemagroup.com.

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Linköping