.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare event på Goto 10 i Malmö

Julfest på Goto 10: En kväll för krigsutsatta barn

21 dec 2023, 17:00–19:30

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Goto 10 och Foo Café bjuder in till julfest på temat barn! En hjärtlig kväll av samtal, gemenskap och hopp, där varje deltagares bidrag gör skillnad för krigsutsatta barn.

Vi lever i tuffa tider, när många oskyldiga barn drabbas i krig. Ingen av oss kan göra allt för att hjälpa till, men vi alla kan göra något. Därför vill vi på Goto 10 och Foo Café bjuda in er till en julfest med barnen i fokus.

Årets julfest blir mer än bara ett tillfälle att samlas och avsluta året tillsammans. Vi vill skapa en varm och kärleksfull kväll där barnen står i centrum på olika sätt. Genom samtal, skratt och gemenskap hoppas vi kunna samla in donationer till organisationer som stöttar krigsutsatta barn.

Vi bjuder givetvis på mat och dryck, samt korta presentationer kring temat barn – såklart med ett fokus på teknik, internet och digitalisering. Lyssna på allt ifrån projekt som barn själva har gjort, till hur man som förälder kan tänka om man har ett barn som är aktiv på sociala medier. Talarlista uppdateras löpande.

Vi hoppas att ni vill vara med och göra denna kväll till något alldeles speciellt!

Program:

  • 17.00 – Inleder kvällen med snacks, dryck och trevligt sällskap, samt fria försöka i godiskranen!
  • 17.30 – Presentationer på tema barn - GÅR ATT DELTA PÅ ONLINE!
  • 18.30 – Pizza och dryck
  • 19.00 – Bidra och avsluta året med generositet: Vi kommer lista olika organisationer som stöttar krigsutsatta barn. Du väljer valfri organisation och summa, anonymt. Varje litet bidrag gör en skillnad!
  • 19.30 – Avslut

Talare

Paulina Modlitba

Paulina är en framstående thought-leader inom teknik och innovation med över 15 års erfarenhet. Hon är ängelinvesterare, styrelseproffs, konsult och utmärkt som Årets Alumn på KTH för sitt arbete med att främja inkludering inom techbranschen. På julfesten kommer Paulina prata om AI verktyg som du kan använda tillsammans med dina barn!

Jonatan Tensetti

Jonatan är lärare, IT-pedagog och AI-nörd. Jonatan driver hemsidan aiit.nu och har tillsammans med Danny Stacey startat upp AI-snack på YouTube där de anordnar live-podcast med intressanta personer för AI och utbildning. Jonatan kommer dela med sig av sina lärdomar av att använda AI i skolan för andraspråkselever.

Jannike Tillå

Jannike är kommunikations- och affärsområderchef på internetstiftelsen. Jannike är även värd i internetstiftelsens podd "Våra barn och nätet" där hon tillsammans med folkbildningsansvarige Björn Appelgren diskuterar hur det är att vara förälder med barn på internet. På julfesten svarar Jannike på frågor om just det!

Maria Mossberg

Maria är barnläkare med en PhD från Lunds universitet. Hon arbetar som chefläkare på Skånes Universitetssjukhus och är expert inom global barn- och ungdomshälsa. Under de senaste åren har Maria sett en korrelation mellan sociala medier-användning och mental ohälsa hos barn på sjukhuset, och ska på julfesten ge oss en inblick i hennes analys, samt vad hon tror att vi behöver göra för att ha friska och glada barn på internet!

Elever från Pauliskolan

Några elever från Pauliskolan scannade skolan och skapade ett spel. Hör deras historia! (Mer info kommer snart!)

Varmt välkomna till en kärleksfull julfest hos Goto 10!

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Malmö