.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare workshop på Goto 10

Jitsi plugin och moderatorpanel

16 jan 2024, 12:00–13:00 | Arrangör: Network Open Source and Data (NOSAD)

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Havs- och vattenmyndigheten (HaV) delar sin öppna källkod och erfarenheter från utvecklingen av en Outlook plug-in och moderatorpanel för Jitsi. Målet var att skapa en gemensam lösning för fortsatt mötesbokning i Outlook när de övergick från Skype till Jitsi.

Eventet sker digitalt. När du anmält dig hittar du Zoom-länken i bekräftelsemailet.

HaV tar oss med på en fascinerande resa där utvecklingen av Outlook-plugin för Jitsi inte bara formade asom-ramverket (Asom - arbetsgruppen för samordning kring mjukvara) utan även startade viktiga dialoger om gemensamma intressen inom anpassning, utveckling och förvaltning av öppen källkod för digitala samverkanstjänster. Dessa dialoger har redan lett till flera initiativ, inklusive en moderatorpanel för Jitsi som HaV utvecklat och delat med asom för kollektiv förbättring och förvaltning.

I slutet av workshoppen önskar vi att ni följer med in i HaVs Jitsimiljö och hjälper oss testa moderatorpanelen. (Se under övriga upplysningar)

Medverkande:

Konstantin Ay (Intunio), Josef Andersson (Digg), Kenneth Edwall (Försäkringskassan) och Åsa Jagre (HaV)

Moderatorer: Maria Dalhage och Jonas Södergren (Arbetsförmedlingen)

Länkar:

 

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event online