.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare seminarium på Goto 10

Jämställd rekrytering i en digital värld

25 jan 2022, 13:00–14:30 | Arrangör: Jämställd Utveckling Skåne och Region Skåne

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Hur hänger jämställdhet ihop med rekrytering i en digital värld? Konferensen ger dig som arbetar i privat eller offentlig sektor kunskap om hur dessa frågor hänger ihop, diskuterar utvecklingen inom området och ger dig konkreta verktyg för att arbeta med dessa frågor.

DEN 25 JANUARI 2022 KL. 13.00 - 14.30
bjuder Jämställd Utveckling Skåne och Region Skåne in till en digital konferens och rapportsläpp med temat Rekrytering i en digital värld och jämställdhet.

VEM ÄR DU SOM VILL KOMMA?
Vi tror att du arbetar i ett företag, i offentlig förvaltning eller som förtroendevald på lokal eller regional nivå och arbetar med eller är intresserad av rekryteringsfrågor, exempelvis som chef eller inom HR.

Rapporten och konferensen fokuserar på hur rekrytering, digitalisering och jämställdhetsfrågor hänger ihop, diskuterar kring områdets utveckling de senaste åren och ger dig konkreta verktyg för att arbeta med dessa frågor i såväl stort som smått.

Konferensen består av rapportsläpp och ett panelsamtal där näringslivet, forskningen och det offentliga möts i dialog kring rekrytering, digitalisering och jämställdhet.

DELTAGARE
Durre Shewar Malik
har en bred erfarenhet av arbetsmarknadsintegrering och kommer moderera panelsamtalet.

Natasha Wrang arbetar som projektledare på Jämställd Utveckling Skåne och kommer presentera rapporten som släpps i samband med konferensen.

Fler deltagare meddelas löpande!

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event online