.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10 i Stockholm

Introduktion till race-analyser och digitalisering av simning

29 nov 2017, 16:00–17:00 | Arrangör: AquaFront

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Är du intresserad av hur digitaliseringen påverkar vattenidrotter? AquaFront arrangerar nu en introduktion till race-analys och digitalisering av simning på Goto 10.

Vi på AquaFront värnar om att driva utvecklingen inom vattenidrotterna och att göra både kunskap och prestationsutveckling tillgänglig till så många som möjligt.

Ett led i detta är att digitalisera idrotterna vilket gör att man har sin information tillgänglig var man än är och man blir heller inte lika känslig för om t.ex. ens hårddisk skulle krascha.

AquaFront vill bjuda in till event där vi går igenom grunderna för vad en race-analys inom simning består av och hur dessa, i ett moln-baserat system, kan användas för att driva ens prestationsnivå till nästa steg i utvecklingen.

Vi vänder oss främst till simmare och tränare inom simsporterna, men alla intresserade är välkomna!

 

  • 29 nov 2017, 16:00–17:00
  • Svenska
  • Arrangör: AquaFront

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm