.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10

Internet 20 år fram och tillbaka (Online)

16 apr 2020, 14:00–14:30 | Arrangör: Internetmuseum

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

 

Hela världen har förändrats efter att internet trädde in i våra hem och arbetsplatser. Hur såg internet ut för 20 år sen? Vilka beteenden, kulturyttringar och tjänster har betytt mest under tiden? Och hur ser internet ut om 20 år? Internetmuseum presenterar en föreläsning om världens bästa uppfinning som förändrat världen.

Måns Jonasson från Internetstiftelsen visar på intressanta internethändelser från de senaste 20 åren med internet i Sverige. Napster och Kazaa skakade musikbranschen, IT-bubblan som sprack, den första svenska virala succén, bloggen, YouTube, surfplattan… Ja, otroligt mycket har hänt i vår värld på bara 20 år.

Följ med på en hisnande resa 20 år bakåt, och fundera på vad som kan hända under de kommande 20 åren.

NOTERA:

Detta är ett digitalt event via zoom, registrera dig via "Gå till bokning" (här ovan)  för att få tillgång till länken. Presentationen startar kl.14.00 så se till att du kommit in på webbinariet och är redo några minuter innan det startar.

 

Hade du inte möjlighet att delta kan du se det inspelade webbinariet på Goto 10´s youtube-kanal här:

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event online