.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare workshop på Goto 10 i Malmö

Inspirationsföreläsning & workshop om unga entreprenörer i Malmö!

1 feb 2024, 17:00–19:30 | Arrangör: SwIdeas AB

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Är du nyfiken på hur det går för unga i entreprenörskap? Vill du få inspiration och lyssna på en innovativ, ung gästföreläsare? Då är denna föresläsning och workshop rätt för dig!

Varmt välkommen till inspirationsföreläsningen och workshop om unga entreprenörer!

Vi kommer att diskutera vad det finns för både utmaningar och möjligheter för unga inom företagande i Malmö och Sverige generellt, med specifikt fokus på de kulturella och kreativa näringar. Hur mycket plats ger vi till unga entreprenörer? Och vad finns det för behov hos målgruppen?

UPPLÄGGET: 

17.00: Fika och mingel 

17.10: Kort presentation av projektet “Young Cultentrepreneurs”, och projektresultat. 

17.20: Inspirationsföreläsning av Nasra Kasim - 23år, bosatt i Malmö och jobbar för närvarande som marknadschef för ett bolag samt är en podcast kreatör och driver två podcasts.  

17.45-18.00: Q&A - frågor och svar 18.00-18.15: Fika rast/paus.  

18.15-19.00: interaktiv workshop med deltagare – testa att skapa din egen företagside med kreativitet! 

19.00-19.15: Utvärdering, och avslutning. Fika och mingel!

PRAKTISK INFORMATION: Eventet äger rum torsdag den 1:a Februari 2024 från 17.00-19.30 på Goto10, Carlsgatan 5A, Malmö. Fika och kaffe kommer att serveras under eventets gång, och det är därför viktigt att ni informerar oss om ni kommer och om ni har några allergier.  

OM PROJEKTET: Eventet är kostnadsfritt och öppet till alla, som en del av EU-medfinansierade projektet Young Cultentrepreneurs. Young Cultentrepreneurs - Supporting youth innovative minds for cultural and creative entrepreneurship är ett ungdomsprojekt som medfinansieras av EU:s Erasmus+ program. Syftet med projektet är att skapa ett ekosystem för icke-formellt lärande för att locka, engagera och utrusta unga personer, med speciell fokus på UVAs, (unga som varken arbetar eller studerar) med färdigheter för att komma in i den kulturella och kreativa ekonomin och låta deras kreativitet, entreprenörskap och affärsmässiga färdigheter utvecklas i samhället.

SPRÅK: både workshop och föreläsningen kommer att hållas på svenska och engelska.  

Om du har några frågor, vänligen kontakta oss på följande mail: lavinia.apicella@swideas.se 

Anmäl dig nu!

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Malmö