.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10

Inspiration till idéutveckling - Dessa resurser finns till studenter på Malmö Universitet!

30 nov 2020, 10:00–10:30 | Arrangör: Drivhuset

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Business Coach Katja Fjellström berättar om vad Drivhuset gör & vilka resurser som finns tillgängliga för entreprenörer inom Malmö universitet. Deltagare får praktiska tips inför idéutveckling av sina företagsidéer, samt se verkliga case fån bolag som Drivhuset jobbat med.

Drivhuset Malmö - The Student Startup Hub

Vi stöttar idésprutor, frilansare, företagare och eldsjälar på utvecklingsresan. Hos oss får du som student stöd, kunskap och inspiration att driva ideér och organisationer framåt. Härifrån – till hur långt som helst. Vi erbjuder gratis vägledningar, workshops och en härlig gemenskap!

Drivhuset i Malmö har en mycket bred verksamhet som engagerar tusentals personer på olika sätt varje år. Vi stöttar såväl personer individuellt med deras idéutveckling genom personliga möten, som leder grupper i entreprenörsprogram, utbildningsinsatser och innovationslabb för utbildningsaktörer på olika nivåer, offentliga aktörer och i näringslivet. Det arbete vi investerar i andra människors utveckling får vi tillbaka i deras engagemang, kreativitet och vilja att förbättra. De gör skillnad för oss, för andra och för världen.

I denna presentation berättar Katja Fjellström, Business Coach på Drivhuset, om vad Drivhuset gör & vilka resurser som finns tillgängliga för entreprenörer inom Malmö universitet. Deltagare på presentationen får praktiska tips inför idéutveckling av sina företagsidéer, samt se verkliga case fån bolag som Drivhuset jobbat med.

Katja Fjellström, Business Coach på Drivhuset

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.