.FILE

Presentation på Goto 10 i Malmö

Inspiration till idéutveckling, Drivhusets verksamhet och vad de arbetar med just nu.

29 okt 2020, 10:00–10:30 | Arrangör: Drivhuset

  • 29 okt 2020, 10:00–10:30
  • Gradängen
    Slagthuset, Carlsgatan 12A, 211 20 Malmö
  • Svenska
  • Sänds live
  • Arrangör: Drivhuset

Business Coach Katja Fjellström berättar om vad Drivhuset gör & vilka resurser som finns tillgängliga för entreprenörer inom Malmö universitet. Deltagare får praktiska tips inför idéutveckling av sina företagsidéer, samt se verkliga case fån bolag som Drivhuset jobbat med.

Drivhuset Malmö - The Student Startup Hub

Vi stöttar idésprutor, frilansare, företagare och eldsjälar på utvecklingsresan. Hos oss får du som student stöd, kunskap och inspiration att driva ideér och organisationer framåt. Härifrån – till hur långt som helst. Vi erbjuder gratis vägledningar, workshops och en härlig gemenskap!

Drivhuset i Malmö har en mycket bred verksamhet som engagerar tusentals personer på olika sätt varje år. Vi stöttar såväl personer individuellt med deras idéutveckling genom personliga möten, som leder grupper i entreprenörsprogram, utbildningsinsatser och innovationslabb för utbildningsaktörer på olika nivåer, offentliga aktörer och i näringslivet. Det arbete vi investerar i andra människors utveckling får vi tillbaka i deras engagemang, kreativitet och vilja att förbättra. De gör skillnad för oss, för andra och för världen.

I denna presentation berättar Katja Fjellström, Business Coach på Drivhuset, om vad Drivhuset gör & vilka resurser som finns tillgängliga för entreprenörer inom Malmö universitet. Deltagare på presentationen får praktiska tips inför idéutveckling av sina företagsidéer, samt se verkliga case fån bolag som Drivhuset jobbat med.

Är eventet fullt? Kan du inte delta på plats? Delta online istället på vår YouTube-kanal! 
Maila aisha.mossberg@internetstiftelsen.se för att få en eventlänk
 
Katja Fjellström, Business Coach på Drivhuset

Fler event i Malmö