.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare workshop på Goto 10 i Linköping

Innovationsmässa: studenter utvecklar forskaridéer!

12 dec 2022, 13:00–17:00 | Arrangör: Linköpings Universitet

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Är du student med en affärsidé? Vill du se om den kan fungera i praktiken? Välkommen att ställa ut ditt entreprenörsprojekt, träffa andra och få feedback!

Under mässan får du chansen att presentera dina forskningsbaserade idéer mot innovation och värdera flera olika nyttor med dessa idéer. Syftet med mässan är att inspirera och lära ut hur man affärsutvecklar sina idéer för framtiden. Detta är ett bra tillfälle för dig som student att lära dig tänka utanför boxen, nätverka och få hjälp och stöd i utvecklingen av din affärsidé. 

Mässan riktar sig till dig som läser kurser inom life science och teknik men även andra ämnen är intressanta. Kontakta biträdande professor Charlotte Norrman för frågor kring mässan:

charlotte.norrman

013-28 25 38

Om arrangören

Innovationsmässan arrangeras av Linköpings universitet.

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Linköping