.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare seminarium på Goto 10 i Linköping

IAM - Grunderna och topp 10 framgångsfaktorer för att lyckas

13 okt 2022, 12:00–13:00 | Arrangör: Knowit

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Välkommen på en lunchföreläsning som ger handfasta tips och råd kring hur du ska lyckas med identitets- och behörighetshantering i din organisation!

Identitets- och behörighetshantering (IAM) har blivit allt viktigare. Speciellt efter covid-pandemin, då betydelsen av fysiska avstånd minskade kraftigt.

Organisationer har fått väldigt många fler distansarbetare, vilket även gett användare utanför den egna organisationen mer åtkomst till interna system. Det här skiftet har visat på stora brister i många organisationers IAM-hantering och också snabbat på utvecklingen av IAM.  

Under denna presentation får du lära dig grunderna kring IAM, intressanta områden och termer inom IAM och ta del av konkreta tips och råd kring hur du lyckas med IAM-arbetet i din organisation.

Vi bjuder på en lättare lunch! Meddela oss om du önskar lunch och om du har några allergier/kostpreferenser. 

Mikael Hermansson

Om talaren
Mikael Hermansson är senior säkerhetskonsult och ansvarig för området Identity & Access Management (IAM) på Knowit Cybersecurity & Law. Omfattande erfarenhet av att hjälpa organisationer att ta fram lösningar för att förbättra hanteringen av identiteter och behörigheter.

  • 13 okt 2022, 12:00–13:00
  • Svenska
  • Arrangör: Knowit

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Linköping