.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare workshop på Goto 10 i Malmö

Hybridarbete - hur funkar det i praktiken?

11 maj 2022, 15:00–16:00 | Arrangör: Mindpark

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Hur har den nya vardagen påverkat kontoret och hur jobbar både stora och små företag nu? Lyssna till insikter om den post-pandemiska arbetsplatsen och spaningar om framtidens hybrida arbetsplats.

Välkommen till ett seminarium med Karsten Deppert, medgrundare av kontorshotell-kedjan Mindpark. Karsten är en etablerad serieentreprenör och jobbar med både startups och stora bolag.

Om eventet

I denna föreläsning kommer han presentera spaningar på hur den nya vardagen har påverkat kontoret, och hur både stora och små företag jobbar nu. Detta är en träff där insikter delas och även möjlighet att lära sig av andra.

Är detta event för dig?

Driver du ett kontor, företag eller arbetar med personal eller HR-relaterade frågor? Då är detta ett event för dig! Få insikter och inspiration till hur du bäst kan anpassa din arbetsplats för en optimal post-pandemisk arbetsmiljö. Lämpligt för alla som arbetar med personalfrågor.

Registrera dig nu för att delta!

  • 11 maj 2022, 15:00–16:00
  • Svenska
  • Arrangör: Mindpark

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.