.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10 i Stockholm

Hur når du framgång i din strategi för varumärken och domännamn?

18 apr 2018, 08:00–09:00 | Arrangör: Ports Group

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Har du någonsin undrat hur du ska tänka vid lansering av ett nytt varumärke, eller vad som är viktigt att veta när du går in på en ny marknad? Vet du hur du ska tackla de juridiska och digitala hinder som ofta uppkommer i en lanseringsprocess? Om inte, kom då till Goto 10, Portsgroup bjuder på frukost från 7.30.

Ports Groups Viktor Johansson kommer under detta frukostseminarium att tala om hur du säkrar ditt varumärke och digitala tillgångar vid en lansering. Vi belyser de vanligaste fallgroparna - och hur du undviker dem.

Ports Group skyddar era varumärken juridiskt, digitalt och globalt.
Ports Group är din helhetspartner för aktivt globalt skydd av varumärken och domännamn. Ports Group sköter hela kedjan; från strategiformulering, registrering och säker förvaltning; till tekniska tjänster, löpande rådgivning och bevakning av era rättigheter. Vi jobbar idag med allt från klassiska svenska bolag som SSAB, Folksam och Gunnebo, till unga, digitala bolag som Spotify och Mr Green.

Upplägg

07.30-08.00 Portsgroup bjuder på frukost
08.00-08.45 Presentation
08.45-09.00 Avslut

 

Detta event spelades in och går att titta på i efterhand på vår Youtube-kanal,

https://www.youtube.com/watch?v=1cm5RcUrrfA

  • 18 apr 2018, 08:00–09:00
  • Svenska
  • Arrangör: Ports Group

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm