.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10

Hur man startar en podd - GRATIS!

26 mar 2021, 14:00–14:30 | Arrangör: Elena Tzivis och Bea Isaksson

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Hur startar man en podd? Vi är två gymnasietjejer som startat vår egna podcast och tänkte nu visa er hur ni kan göra för att själva starta en podd - alldeles gratis.

Vi, Bea Isaksson och Elena Tzivis, har under 6 veckor tillbringar våra dagar på Goto 10 i Malmö, där vi har skapat vår egna podcast. Vi har under denna tiden gått från att inte ha några förkunskaper till att lansera en podcast med tillhörande sociala kanaler.

I denna presentation kommer vi berätta om olika verktyg och metoder vi använt oss av för att starta vår podd. Allt ifrån start, hur man kan komma på idéer till namn, vilket tema loggan ska ha och var man hittar en studio att spela in i.

Vi kommer också djupdyka i hur utrustningen på Goto10 fungerar, vilka program man kan använda för att redigera sin podcast, och hur vi jobbat med marknadsföring av eventet.

Genomgående fokus på presentationen kommer vara hur du kan skapa din podcast, HELT GRATIS.

Omslagsbild för vår podcast, Chatten

FYI: Som komplement till vår presentation kommer vi även att skapa en manual som kommer finnas tillgänglig i poddstudion för alla nybörjare som är intresserade av att börja podda. Denna kommer finnas tillgänglig i fysiskt format inne på Goto 10.

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event online