.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare seminarium på Goto 10 i Malmö

Hur gör vi jämställd digitalisering?

10 maj 2022, 13:00–13:30 | Arrangör: Jämställd Utveckling Skåne

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Vad är jämställd digitalisering, varför är det viktigt och hur gör vi? En föreläsning för dig som arbetar med digitaliseringsfrågor och utveckling av digitala tjänster och produkter.

Jämställd digitalisering handlar om vem som representeras, hur det görs och vem som ligger bakom digitaliseringen. Utifrån Jämställd Utveckling Skånes rapport "Jämställd rekrytering i en digital värld" delar seminariet med sig av lärdomar, metoder och tips för en mer jämställd digitalisering.

Vem riktar sig eventet mot?

Detta event riktar sig mot dig som jobbar med utveckling av digitala produkter och tjänster.

Om Jämställd Utveckling Skåne, JUS:

JUS är en kunskapsorganisation som arbetar för att öka kunskapen, intresset och engagemanget för jämställd regional utveckling och tillväxt. Det gör vi genom kunskapshöjande insatser, samverkan och praktiskt förändringsarbete. Jämställd Utveckling Skåne samordnar och länkar ihop insatser för jämställdhet inom alla samhällssektorer.

Agenda

20 minuter presentation följt av 10 minuter Q&A.

Anmäl dig nu för att delta fysiskt eller online!

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Malmö