.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare event på Goto 10 i Stockholm

Inställt: Hur gör vi digitala vården mer tillgänglig för alla patienter

8 feb 2023, 08:30–12:30 | Arrangör: Bashi

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Hur säkerställer vi att den digitala utvecklingen inom vården är tillgänglig för alla?

Vi ser hur digitala vården tar mer och mer plats i vårdlandskapet, men ser hur den är begränsad i sin tillgänglighet. Digitala verktyg idag riktas sig främst till storstadens invånare med en större kunskap kring hur man navigerar sig i den marknaden. Vi på Bashi vill ha en diskussion om hur vi gör digital vård mer inkluderande. Vi har talare som pratar om de hålrum vi ser i den digitala vården idag.

Nyckelpersoner som jobbar med att främja digitalisering inom vården bjuds in för en diskussion och möjlighet att kunna tillsammans skapa idéer om hur vi kan göra en varaktig förändring. Hur kan vi förenkla de digitala verktygen som finns för att göra det enklare för alla användare. Fokus på jämlikhet för alla invånare inom digitaliserad vård.

  • 8 feb 2023, 08:30–12:30
  • Svenska
  • Arrangör: Bashi

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm