.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare seminarium på Goto 10

Hur funkar en central metadatakatalog för informationshantering?

10 jun 2021, 11:30–12:00 | Arrangör: MetaSolutions

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

I detta webinar kommer vi att praktiskt gå igenom processen med att publicera information enligt EU-standarderna Inspire och DCAT-AP. Följ med på en snabb och enkel genomgång!

I detta webinar kommer vi att praktiskt gå igenom processen med att publicera information enligt EU-standarderna Inspire och DCAT-AP.

Från detta webinar kommer du ta med dig:

  • Hur en komplett arbetsprocess för metadata ser ut
  • Praktisk kunskap om informationshantering enligt internationella riktlinjer
  • Tillgång till en gratis användarvänlig miljö för att praktiskt testa en arbetsprocess
  • Var kan du nå mer kunskap

Vem är detta till för?

Detta webinar är till för dig inom offentlig sektor som arbetar med information, kommunikation, tjänsteutveckling och digitalisering. Det är även relevant för dig inom civil och privat sektor som vill börja med effektiv informationshantering.

Inför detta webinar är du välkommen att diskutera frågan i EntryScape Community forum: https://community.entryscape.com/t/webinar-central-metadatakatalog-for-informationshantering/564

Om Mattias Axell

Mattias Axell

Mattias arbetar på MetaSolutions som professionell utbildare och strategisk rådgivare för kunder som behöver utveckla sitt arbete med informationshantering.

Om MetaSolutions AB

MetaSolutions är ett SaaS-bolag som levererar lösningar för hållbar informationshantering. Våra produkter är byggda på den senaste teknologin inom länkad data och med livscykelstöd för dataförvaltning. Allt du behöver på ett och samma ställe.

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.