.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare seminarium på Goto 10 i Malmö

Hur du lyckas med ditt digitaliseringsprojekt

5 dec 2023, 07:30–10:00 | Arrangör: Tillväxt Malmö

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Missa inte årets sista frukostseminarium av Tillväxt Malmö: hur du lyckas med ditt digitaliseringsprojekt! 

I december gästas vi av Kristoffer Fredriksson, digital strateg och konceptutvecklare på digitalbyrån 24HR, som ger en crash course i vad du behöver tänka på kring digital transformation i ditt företag. 

Denna morgon utforskar vi vilka digitala verktyg just ditt företag kan ha användning av, strategier för att hjälpa dina kunder digitalt och vilka processer som går att automatisera. Kristoffer ger även konkreta råd kring vad du bör tänka på som beställare och hur du bäst undviker fallgropar. 

Sist Kristoffer besökte oss blev det fullbokat två gånger om, så missa inte att anmäla dig! Detta seminarium passar alla kunskapsnivåer och ger dig en bra förståelse för hur du kan ta ditt företag till nästa nivå genom digitalisering. 

Agenda

Frukost och mingel: 07.30-08.00 
Seminarium: 08.00-09.00 

Välkommen!

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Malmö