.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10 i Stockholm

Hub eller hype?

9 maj 2017, 08:00–08:45 | Arrangör: Tengbom

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Framtidens arkitektur är i fokus under det här #TengbomTalks där Ashkan Fardost framtidsspanar och leder samtalet.

Hubbarna – trendiga nav för co-creation – verkar idag vara svaret på det mesta som rör utveckling. Men innovation kräver att vi vågar vara disruptiva och söker nya vägar. Vad är nästa steg? Vad är till exempel arkitektur i framtiden, om digitaliseringen ger vem som helst verktygen att rita och producera själva? Och hur ser framtidens hubbar och innovationsverkstäder ut? Samtalet är ett så kallat #TengbomTalks

Ashkan Fardost på Tengbom ArchTech & Future, framtidsspanar och leder ett samtal om att våga utforska och prototypa sig framåt.

Med sig har han Micke Ahlström, delägare/styrelseordförande för SUP46, grundare av Hyper Island och vd för Sprout Park, Eva Karlsson, vd:n som gjort Houdini Sportswear till en smart och hållbar framtidsförebild, Johanna Munck af Rosenschöld, kontorschef och arkitekt på Tengbom samt Niklas Serén, projektledare på Internetstiftelsen.

Obs! Evenemanget sker hos IIS på plan 5 på Hammarby kaj 10 D. Samma ingång som till Goto 10, men ta hissen till plan 5. Frukost serveras från 7.30

  • 9 maj 2017, 08:00–08:45
  • Svenska
  • Arrangör: Tengbom

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm