.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare workshop på Goto 10 i Malmö

Hållbart varumärkesbyggande inifrån och ut

13 okt 2022, 10:00–11:00 | Arrangör: Tess Waltenburg

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Hur kan vi bygga långsiktigt hållbara varumärkesbyggande inifrån och ut? I den här workshopen berättar Tess Waltenburg som är etnolog, content creator och konsult inom varumärkesbyggande hur ni kan arbeta långsiktigt med varumärkesbyggande.

Hur kan vi bygga långsiktigt hållbara varumärkesbyggande inifrån och ut? I den här workshopen berättar Tess Waltenburg som är etnolog, content creator och konsult inom varumärkesbyggande hur ni kan arbeta långsiktigt med varumärkesbyggande. Tillsammans går vi igenom varför det är viktigt att arbeta hållbart med sitt varumärke och hur man kan göra det i praktiken. Tess har har en master i tillämpad kulturanalys vid Lunds Universitet och flera års erfarenhet av arbete med varumärkesbyggande, hållbarhetskommunikation, content och marknadsföring i sociala medier.

Anmäld dig nu för att delta på plats eller online.

220419 Tess Waltenburg den 19 april 2022 i Lund. Foto: Mathilda Ahlberg

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Malmö

27 april 2024 09:00–28 april 2024 16:00

Hack Sweden

Organized by: Foo Café, Hack Sweden