.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare seminarium på Goto 10

Hållbara verksamheter och den digitala utmaningen!

8 mar 2021, 12:15–13:00 | Arrangör: Lisa Remnelid

Eventet har redan varit

Paneldiskussion kring hur man bygger en hållbar verksamhet och hur vi hanterar de digitala utmaningarna vi står inför som företag.

Företag idag jobbar utifrån olika drivkrafter. Oftast är tillväxt en av drivkrafterna till att bli mer digital man vill helt enkelt nå ut till nya marknader och få nya intäktsflöden och stärka sin konkurrenskraft. Man vill även stärka sitt möte med kunden och skapa en kundupplevelse. I denna paneldiskussion kommer vi att träffa 6 drivna kvinnliga entreprenörer som berättar om sina erfarenheter och företag. Dom kommer även att dela med sig av de framgångar och motgångar man stött på under sin resa.

Evenemanget sponsras av Chobs Scandinavia –  KBeauty, Vegan and Organic skincare

Deltagare i panelen: Natalie Rajic, VD för Herway en digital plattform för Online Inspiration, workshops och Frukost klubb här är inga drömmar för stora, Linda Persson VD för Plant Based Living, Rawfood kock, Föreläsare inom mat och ”grön “livsstil. Maria Villenueva VD för BeautyQlick en AI digital skönhets plattform ny på den svenska marknaden. Lisa Remnelid och Åsa Krug grundare av Chobs Scandinavia som säljer certifierad ekologisk och vegansk hudvård från Syd Korea.

Dagens moderator är Adel Kamal, entreprenör, internationell ”Key note speaker” sitter även i styrelsen för BPW – Business Professional Women´s nätverk i Malmö.

Fler event i