.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare seminarium på Goto 10 i Stockholm

Grundkurs i Internetekonomi och Hitta Kursvinnare

2 nov 2023, 18:00–21:00 | Arrangör: Westmere Access & Communication AB

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Ett seminarium kring Internetekonomi och Hitta Kursvinnare. Hur fungerar marknaden idag och hur spelar internet in i den allmänna marknaden?

Köpa, förvalta, sälja - vi tar allt från början. Du får lära dig hur Internetekonomi fungerar och vad som styr denna. Kursen vägleder dig i Internetekonomins konst och hur du blir en bättre analytiker och investerare i ekonomin. Vi hjälper dig också att ta vara på möjligheterna och enkelt undvika fällorna. Förutom handfasta råd om hur man väljer t.ex. fonder och aktier lär du dig grunderna i ekonomimatematik och företagsekonomi.

Vi håller dessutom en grundläggande introduktion till Hitta Kursvinnare och hur du kan använda Hitta Kursvinnare som effektivt verktyg i din Analys!

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm