.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare event på Goto 10 i Malmö

Läxhjälp för gymnasieelever

28 apr 2023, 15:00–17:00 | Arrangör: Drottning Blanka Gymnasium, Goto 10 , Olivia Blom

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Goto10 startar läxhjälp för ungdomar som går i gymnasiet. Alla gymnasieelever i Malmö är välkomna! Det spelar ingen roll vilken skola man kommer från. Här får man hjälp med läxor och skolarbeten.

Goto10 startar läxhjälp för gymnasieelever!

Om läxhjälpen

Varje fredag mellan 15.00-17.00 kan du jobba på dina läxor från Goto 10:s unika kontor och lära känna folk som jobbar med internet och entreprenörskap. Driver du ett företag eller vill lära dig att skriva ut något i 3D-skrivare är du även välkommen att göra det då! Det kommer finnas personer som jobbar från Goto 10 på plats som kan hjälpa dig med läxor när det behövs. Du får vara i en unik miljö och samtidigt göra skolarbeten på en riktig arbetsplats. 

Prova gärna vår godismaskin på plats! Vi bjuder också på dryck.

Det är fri entré men begränsat antal platser. För att säkra din plats, anmäl dig nu!

Varför borde du gå på detta?

1. Du kommer få hjälp med dina läxor och skolarbeten!

2. Här får du uppleva en annan miljö, plugga på en riktig arbetsplats och träffa andra elever utanför skolan. Vem vet, kanske kan detta leda till en praktik eller jobb?

3. För att du ska uppleva en plats där du faktiskt kan plugga, jobba, lära känna andra, och starta eget företag ifrån, även utanför skolan om du är intresserad av det. Helt kostnadsfritt!

Vem är jag som arrangerar läxhjälpen?

Hej!

Jag heter Olivia Blom. Jag är 18 år, går tredje året på Drottning Blanka Malmö Citys gymnasium och det är jag som håller i eventet.

Mina största intressen är dans, musik, film och skrivande. Jag har dansat i ungefär 15 år och detta året ska jag tävla i UDO World Street Dance Championships och SM i street dance. Jag tycker att Goto 10 är ett jättecoolt ställe som tyvärr inte är jättekänt bland unga vuxna i Malmö. Jag tycker att denna platsen borde få mer uppmärksamhet eftersom det finns så mycket intressanta saker att göra på Goto 10, och det kan öppna dörrar för ungdomar som vill ha en bra karriär efter gymnasiet. Därför har jag valt att skapa läxhjälp från Goto 10 under min gymnasiepraktik, så att fler ungdomar kan få uppleva platsen. Jag hoppas du kommer!

Om Goto 10

Goto 10 ligger i Slagthuset och är en plats där t.ex startups, entreprenörer och personer med egna ideér kan jobba men också träffa andra som jobbar med liknande saker. Alla jobbar på sina datorer.

Goto 10 styrs av internetstiftelsen och finns i tre städer: Stockholm, Linköping och här i Malmö. Det finns en poddstudio, salar som man kan boka för möten och annat. Man kan också arrangera egna event och det går även skriva ut i 3D-skrivare. Det är en helt kostnadsfri mötesplats, med gratis wifi. Är du över 18 år gammal kan du bli medlem. Då får du ett medlemskort som du blippar varje gång du går in, sedan kan du även blippa ditt medlemskort i vår godismaskin en gång per dag!

Men goto 10 har inte bara allt detta, Goto 10 har framför allt en väldigt unik och kreativ arbetsmiljö. Vilket gör det roligare att jobba!

Här ser du lite bilder på Goto 10:

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.