.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10 i Stockholm

Genrep - Sveriges mest optimistiska föreläsning - så ger teknik dig makt över framtiden

12 mar 2019, 15:30–17:00 | Arrangör: Warp Institute

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Generalrepetition av Sveriges mest optimistiska föreläsning, en crowdsourcad föreläsning om hur teknik ger oss makt över framtiden. Av Magnus Aschan, teknikjournalist, COO och redaktör för Warp Institute.

Vi står på tröskeln till vår mest spännande tid. De senaste årtiondena har världen gjort enorma framsteg och vi har inte nått en platå. Tvärtom. Hur du får vård, vad du äter, hur du transporterar dig och arbetar kommer att se väldigt annorlunda ut, och vara mycket bättre, i en nära framtid.

Tack vare den tekniska utvecklingen kommer de här förbättringarna att bli tillgängliga för miljarder människor och ge oss alla mer makt över våra liv.

I den här föreläsningen får du en paus från mediernas domedagsrubriker och kontorspessimisten som konsekvent hävdar att ”det där går aldrig”.

Framtiden är ljus, därför vill vi att den kommer snabbare.

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm