.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare seminarium på Goto 10

Fyra motiv för modern informationshantering

12 maj 2021, 10:00–10:30 | Arrangör: MetaSolutions

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

För varje år som går produceras mer och mer information dagligen på Internet. Hur ska vi kunna hitta rätt i denna stora sjö av information?

För varje år som går produceras mer och mer information dagligen på Internet. Från några ynka zettabytes i början av 2010 till en prognos på 149 zettabytes 2024. Obeskrivligt mycket information som vi knappt kan förstå. Samtidigt så ändras vårt sätt att söka efter information på flera sätt. Hur ska vi kunna hitta rätt i denna stora sjö av information?

Från detta webinar kommer du kunna ta med dig:

  • En förståelse för utvecklingen kring information på Internet
  • Trender inom sök och strategier framåt
  • Vilka verktyg du redan har

Vem är detta till för?

Detta webinar är till för dig inom offentlig sektor som arbetar med information, kommunikation, tjänsteutveckling och digitalisering.

Inför detta webinar är du välkommen att diskutera frågan i EntryScape Community forum: https://community.entryscape.com/t/webinar-fyra-motiv-for-modern-informationshantering/562

Alex Akkila Forsberg

Om Alex Akkila Forsberg

Alex arbetar som Business Developer på MetaSolutions och hjälper
kommuner och regioner samt statliga myndigheter att komma igång med
informationshantering genom metadata och öppna data.

Om MetaSolutions

MetaSolutions är ett SaaS-bolag som levererar lösningar för hållbar informationshantering. Våra produkter är byggda på den senaste teknologin inom länkad data och med livscykelstöd för dataförvaltning. Allt du behöver på ett och samma ställe.

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event online