.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare seminarium på Goto 10 i Linköping

Inställt: Frukostseminarie: Hur lyfter du andra för att skapa gemensam kraft framåt?

27 apr 2023, 08:15–09:00 | Arrangör: Nya Ledarskapet

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Chefen ska coacha men vissa kan tycka att denne inte vet hur man lyssnar… Vill du veta mer om hur man får ihop allt? Du får värdefulla tips som du kan genast praktisera - häng med på Nya Ledarskapets populära frukostseminarie!

Detta seminarie vänder sig till ledningsgrupper, chefer/ledare, projektledare mm, som sätter mål. Mikael Laweby och Fredrik Kristoffers kommer att ge ett smakprov på Nya Ledarskapets träningsmodell ”5 steg för att lyfta andra” och inspirera till ett ökat personligt ledarskap. Modellen faciliterar de på olika sätt för att träna personer och team att driva förändring tillsammans med sina team och kollegor. Arrangören bjuder på enklare frukost!

Nya Ledarskapet utvecklar personer, organisationer och affärer. De är 15 konsulter med gedigen ledarerfarenhet och arbetar idag med mer än 400+ kunder och tusentals deltagare över hela världen.

Talarna

Fredrik Kristoffers 

Ledarutvecklare

Nya Ledarskapet Sverige AB

070-339 68 39

fredrik@nyaledarskapet.se

Mikael Laweby 

Ledarutvecklare

Nya Ledarskapet Sverige AB

073-415 65 14

mikael.laweby@nyaledarskapet.se

Kontakt

Har du frågor eller vill meddela eventuella allergier & specialkost kontakta Mikael Laweby på mikael.laweby@nyaledarskapet.se.

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Linköping