.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare seminarium på Goto 10 i Linköping

Från riskfokus till Friskfokus

13 mar 2024, 16:00–17:30 | Arrangör: Crispy Concept

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Seminarium om ett friskare liv och ett mänskligare synsätt på hälsa med utgångspunkt i vår bok ”Från riskfokus till Friskfokus” (2023)

Vi delar med oss av vår personliga och gemensamma resa där vi upplevde obalans och stress i karriären och familjelivet. Vi började upptäcka i vilka stunder vi mådde bra, upplevde harmoni och klarsynthet. På den grunden började vi bygga ett nytt och mer hållbart liv. Vi läste och skrev och början till boken var lagd. Idén till företaget väcktes och 2020 blev det verklighet!

Vi delar med oss av både erfarenheter, teori och praktiska tips. Vi engagerar publiken med igenkänning och utrymme för dialog. Vi berättar om det som vi idag erbjuder både personer, par och organisationer.

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Linköping