.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare seminarium på Goto 10 i Stockholm

Förvaltningsmodeller för öppen källkod

8 jun 2023, 12:00–13:00 | Arrangör: NOSAD

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

En effektiv förvaltningsprocess säkerställer hög kvalitet, säkerhet och samarbete. Vår expertpanel kommer att diskutera bästa praxis och vi kommer dema "Governance Game" - ett verktyg för att facilitera dialog kring förvaltning av öppen källkod.

NOSAD - Network Open Source and Data bjuder in till en spännande diskussion om förvaltning av öppen källkod. En effektiv förvaltningsprocess garanterar hög kvalitet och säkerhet av koden samtidigt som den skapar en miljö för samarbete och innovation. Det är viktigt att organisationer tar ansvar för förvaltningen av öppen källkod för att dra nytta av fördelarna med att använda och bidra till öppen källkod samtidigt som de ser till att deras egna programvaruprojekt förblir relevanta över tid.Vår panel kommer att diskutera bästa praxis för att hantera öppna källkodsprojekt, inklusive utveckling, underhåll och säkerhet. Vi kommer också att betona vikten av samhällsengagemang och samarbete för att säkerställa hållbar, högkvalitativ programvara. Dessutom kommer vi att dema "Governance Game", där du får möjlighet att fatta beslut om hantering av ett öppet källkodsprojekt i din verksamhet.

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm