.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare nätverkande på Goto 10 i Malmö

Företagsskola - Kraften i kontrasten, så sticker du ut i din kommunikation

7 maj 2024, 16:30–18:00 | Arrangör: Nyföretagarcenter Syd

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Välkommen på Företagsskola! Lär dig, och testa på, att använda kontraster för att sticka ut i din kommunikation! Som vanligt blir det även fika och mingelmöjligheter.

Vi har alla upplevt det!
Suttit på en föreläsning, en lektion, ett möte - någon startar en Powerpoint-presentation och där försvann 1 timme av ditt liv. Du minns inget, planerar annat, somnar nästan och klagar aldrig. För nästa dag är det din tur. Att presentera en uppgift, redovisa ett projekt eller sälja in en idé.
Då du sett hur andra gör så du härmar du dem. Hur tror du resultatet blir?

Daniel Nordström kommer inte kunna lösa alla dina problem på 1,5 h men han ger dig verktyg som går att applicera på många olika områden. Tillsammans kommer vi prata om kommunikation och Daniel kommer visa på “kraften i kontraster” och hur du kan använda det i allt du gör. Vi inleder som vanligt med mingel och en bit enklare mat och därefter blir det föreläsning med påföljande workshop där du får träna på det du just har lärt dig.

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.