.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10 i Linköping

Föreläsning om Cyber Security med Hans Danielsson från Combitech

4 nov 2022, 12:30–14:30 | Arrangör: Combitech

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Vill du veta mer hur ditt företag kan hjälpas åt med ökad säkerhetsmedvetenhet? Lyssna in när experter från Combitech som dagligen jobbar med IT- och säkerhetsfrågor berättar om sitt arbete och varför det är viktigt!

Att många svenska teknikföretag på daglig basis utsätts för cyberhot är ett växande problem som de flesta känner till. Behovet av informationssäkerhet i allmänhet och cybersäkerhet i synnerhet är stort. Du som deltar på den här presentationen kommer att träffa Hans Danielsson som är chef för affärsområdet Cyber Security på Combitech. Han går genom dem viktigaste händelserna inom IT-miljö och berättar om hur Combitech jobbar med att öka kännedomen om cyberattacker och skydda företags teknologi och immateriell egendom.

Combitech är Nordens ledande teknikkonsultföretag inom cybersäkerhet med över 260 certifierade teknikkonsulter som hjälper företag och myndigheter att förhindra och hantera cyberhot.

Utnyttja denna möjlighet att prata med combitecharna på plats och diskutera ämnet vidare!

Om talaren

Hans Danielsson är cybersäkerhetsexpert med lång erfarenhet inom IT- och säkerhetsfrågor samt affärsutveckling.

Kontakt

hans.danielsson@combitech.com

 013-18 00 17

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Linköping