.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10 i Stockholm

Fördomsfri rekrytering via AI

8 mar 2019, 09:00–11:00 | Arrangör: Working For Change och Happyr AB

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Välkommen till en inspirerande morgon där vi presenterar konkreta exempel på hur digitaliserad, värdegrundsbaserad och fördomsfri rekrytering med grund i vetenskap kombinerat med matchningsmagi och långsiktigt lärande genom AI blir ett stöd för att rekrytera fördomsfritt.

Kraven på leverans och kvalitet ökar stadigt i många organisationer, vilket även ökar pressen på den enskilda människan. En press som ofta leder till otrivsel, utbrändhet och psykisk ohälsa. Men med hjälp av ett djupgående värdegrundsarbete, transparens, digitala hjälpmedel och en portion mod kan man skapa stabila stödprocesser för en hållbar förändring: fördomsfri rekrytering!

Lennart och Rodrigo delar med sig av tankar, idéer och konkreta exempel på hur digitaliserad, värdegrundsbaserad och fördomsfri rekrytering med grund i vetenskap kombinerat med matchningsmagi och långsiktigt lärande genom AI blir ett stöd för att löpande rekrytera rätt människor som kommer att trivas och må bra på jobbet.

Lennart Engelhardt är grundare och VD på Happyr och Rodrigo Garay är grundare av bl. a.  Working For Change.

Denna föreläsning är del av mångfaldsveckan på Goto 10.

 

Har du inte möjlighet att delta på plats kan du följa det via livestream.

Titta här!

 

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm