.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10 i Malmö

Fördjupning om sociala medier från Svenskarna och Internet 2023

26 okt 2023, 09:00–10:00 | Arrangör: Social Media Com

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Välkommen till en fördjupning i sociala medier kapitlet från undersökningen Svenskarna och Internet 2023 tillsammans med Måns Jonasson från Internetstifelsen. 

Social Media Com Skåne har fått nöjet att tillsammans med internetexpert Måns Jonasson gräva lite mer i kapitlet om sociala medier och se hur vi kan lära oss av det som hänt under året. Kanske kan vi till och med försöka se om det finns signaler eller trender som man bör vara uppmärksam på inför framtiden. Vi kommer även beröra kapitlet om personlig data och övervakning, som är relevant för många av oss som arbetar med sociala medier.

Anmäl dig nu och glöm inte att ni kan vara med antingen fysiskt hos Goto10 i Malmö eller digitalt!

Om talaren

Måns Jonasson är internetexpert och talesperson på Internetstiftelsen med lång erfarenhet av utvecklingen av webben, appar och internet. Du kan se en sammanfattning av hela Svenskarna och internet 2023, som presenterades av Måns vid lanseringseventet, här.

Måns Jonasson kommer att vara med via skärm från Stockholm.

Om Internetstiftelsen och Svenskarna och internet 2023

Svenskarna och internet är en undersökning som genomförs av Internetstiftelsen . Internetstiftelsen är en oberoende, affärsdriven och allmännyttig organisation. Internetstiftelsen verkar för ett internet som bidrar positivt till människan och samhället.

Svenskarna och internet 2023 är en unik undersökning av svenska folkets digitala tillvaro. Med den här rapporten vill Internetstiftelsen bidra med fakta och insikter om hur användningen av internet i Sverige utvecklas och ge förutsättningar till att digitaliseringen av det svenska samhället och näringslivet sker på välinformerad grund.

Om Social Media Com

Social Media Com är en community för dig som vill få inspiration om sociala medier och som vill veta mer om hur man kan använda sociala medier för att driva affärer. Social Media Com är en ideell intressegrupp som startade redan augusti 2008 under namnet Social Media Club Skåne. Då som nu så träffas vi ungefär en gång i månaden för att diskutera och utbyta tankar, idéer och erfarenheter om sociala medier.

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Malmö