.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare workshop på Goto 10 i Stockholm

Fardosa presenterar NEW TALKS #3

31 okt 2019, 17:00–19:30 | Arrangör: Fardosa

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Under hösten och vintern kommer nätverket Fardosa att hålla i tre events på Goto 10. Under detta samtal bjuds CEO och innovationskatalysatorn Susanne Fuglsang in för att dela med sig om sina tankar kring att förnya sig själv och självledarskap. 

Detta event är det tredje i en samtalsserie som heter NEW TALKS för Fardosas medlemmar. Nätverket erbjuder kvinnor att utforska sitt självledarskap. 

Om Fardosa

Under hösten och vintern 2019 kommer nätverket Fardosa att hålla i tre events på Goto10. Fardosa är ett nätverk för nya kvinnor: nya i vuxenlivet, ny-exade eller i början på en ny karriär. Nätverket erbjuder kvinnor som är i denna viktiga förändringsprocess en trygg plattform där de, tillsammans med en mångfald av kvinnor, kan utforska sitt självledarskap. Fardosa är ett fysiskt nätverk, ett systerskap, där medlemmarna träffas regelbundet på exklusiva träffar med fokus på ledarskap och självutveckling.

 

 

 

 

  • 31 okt 2019, 17:00–19:30
  • Svenska
  • Arrangör: Fardosa

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm