.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare event på Goto 10 i Stockholm

NEW TALKS #2: Varför du är din bästa investering

1 okt 2019, 16:30–19:30 | Arrangör: Fardosa , Internetstiftelsen

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Under hösten och vintern kommer nätverket Fardosa att hålla i tre events på Goto10. Nätverket erbjuder kvinnor att utforska sitt självledarskap. Först ut: ett samtal om mod, systerskap och ledarskap med den självpublicerade författaren Mariama Jobe.

Den första oktober (1/10) hålls eventet ”NEW TALKS #2: Varför du är din bästa investering” på Goto10. Samtalet gästas av Mariama Jobe, prisbelönt poet och självpublicerad författare som nu är i processen av att släppa sin tredje bok. För mer info om hennes tidigare böcker, läs här och här.

Vill du ta del av detta event? Gå med i nätverket nu för en exklusiv inbjudan till våra events!

Om Fardosa
Under hösten och vintern 2019 kommer nätverket Fardosa att hålla i tre events på Goto10. Fardosa är ett nätverk för nya kvinnor: nya i vuxenlivet, ny-exade eller i början på en ny karriär. Nätverket erbjuder kvinnor som är i denna viktiga förändringsprocess en trygg plattform där de, tillsammans med en mångfald av kvinnor, kan utforska sitt självledarskap. Fardosa är ett fysiskt nätverk, ett systerskap, där medlemmarna träffas regelbundet på exklusiva träffar med fokus på ledarskap och självutveckling.

Fardosa grundades under hösten 2018 av Fardosa Abdalla, en 26-årig högstadielärare och modedesigner och community builder. Efter flera år i skolvärlden satsade Fardosa på drömmen om att bli skodesigner och lanserade sin första skokollektion i fjol. Under lanseringen insåg hon dock att varenda en av de 150 kvinnliga gästerna hade egna fantastiska idéer, men som de inte vågade förverkliga på grund av en misstro i sin egen potential. Därför skapades nätverket Fardosa, en stärkande mötesplats där medlemmar tryggt kan utforska och växa i sitt självledarskap.

 

 

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm