.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare seminarium på Goto 10 i Linköping

Inställt: Få hjälp att ta nästa steg i din bolagsresa

17 jan 2024, 10:00–11:00 | Arrangör: Linköping Science Park

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Linköping Science Park berättar hur företag kan få stöd i sitt utvecklingsarbete. Vi bjuder både på spännande insikter om var tekniken är på väg och hur både du och medarbetarna kan hänga med i utvecklingen!

Vi kommer bland annat svara på:

  • Alla pratar om ai (artificiell intelligens) men vad kan du som företagare använda tekniken till… eller hur undviker du att bli förbisprungen?
  • Hur säkrar du företagets digitala tillgångar när digitala verktyg och teknik är en viktig del i våra verksamheter?
  • Hur kan man få bättre koll på hur företagets produkter används eller skulle det t.ex. vara bra att kunna felsöka din produkt på distans? Vi visar hur du kan komma igång med att koppla upp dina produkter.
  • Vad är det egentligen som gör att man kan få utbildning till medarbetarna inom digital teknik, utan att det kostar något mer än personalens arbetstid?

Kontakt

Jonas Lindahl, projektledare för Avancerad digitalisering

jonas.lindahl@linkopingsciencepark.se

+46 (0)73-544 51 90

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Linköping