.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare nätverkande på Goto 10 i Stockholm

Examensutställning Digitala utbildningsproducenter

15 jun 2023, 17:00–19:30 | Arrangör: Norrlands Yrkeshögskola och Lexicon Interactive

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Våra Digitala utbildningsproducenter tar examen! Vi bjuder in branschen för att kolla på examensarbeten och produktioner som studenterna jobbat med under året. Det blir mingel, trendspaningar inom digitalt lärande och teknik, samt spännande diskussioner om det livslånga lärandet.

Tillsammans kan vi skapa mer och bättre utbildning!

På mängder av företag, myndigheter och i organisationer finns det någon som jobbar med utbildningsuppdrag och allt oftare behöver vi digitalisera utbildningen för att den ska bli tillgänglig, effektiv och anpassad till dagens stora behov av up- och reskilling. Därför vill vi visa att vi, som nyexaminerade digitala utbildningsproducenter finns, vad vi kan och att vi vill hitta samarbeten med andra i branschen. Vi vill såklart lära oss av andra, prata utbildning och hur den digitala tekniken kan hjälpa oss att skapa förutsättningar för lärande för så många som möjligt.

Under en kväll med nätverkande och mingel visar våra studerande upp sina examensarbeten, diskuterar framtidens möjligheter för digital utbildning och kompetensutveckling. Trendspaning om framtidens lärande och teknik som stöder lärande, examensproduktioner och diskussioner om hur vi alla kommer att lära oss i framtiden utlovas!

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm