.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10 i Stockholm

European Freelancers Week @ Goto 10: Visning, SMart Start Up och nätverkande

13 okt 2017, 15:00–17:00 | Arrangör: SMart Start Up

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Är du frilansare, ny startup eller funderar på att starta eget? Kom och fira European Freelancers Week på Goto 10! Vi bjuder in alla nyfikna att lära sig mer om vårt coworkingspace, träffa SMart Start Up och nätverka tillsammans över god folkis!

Som del av European Freelancers Week bjuder Goto 10 in till visning av Goto 10 coworkingspace, seminarium med SMart Start Up och nätverkande med rådgivning. Kom hit för att ställa frågor och lära dig mer om startup-möjligheter! Folkölen består av en spännande mix från Folkölsbutiken och Bottle Shop!

15.00 — 15.30  Visning av Goto 10 coworkingspace
15.30 — 16.00  Seminarium SMart Start Up; En mjukstart på ditt företagande
16.00 — 17.00  Goto 10-mingel med öl och tilltugg. SMart finns tillgängliga för enskild rådgivning

SMart Start Up erbjuder möjligheten att starta sin verksamhet utan att starta företag. Du har som SMart Start Up-användare möjlighet att, förutom att fakturera, ha anställda, dra kostnader, ingå i internationella samarbeten, söka offentligt stöd för din verksamhet. Genom att bli projektanställd i SMart kan du bedriva din verksamhet utan att hamna utanför de sociala skyddsnäten och har tillgång till en handledare.

 

European Freelancers Week är en serie av evenemang och händelser skapade av och för frilansare och obundna kreatörer på hubbar, coworking spaces och inkubatorer över hela Europa mellan den 7-15 oktober. Läs mer på European Freelancers Week på www.freelancersweek.org och om vad som pågår i Stockholm under veckan på https://european-freelancers-week.confetti.events.

Evenemanget är ett samarbete mellan Goto 10 och SMart Produktionhus www.smartse.org

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm