.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare seminarium på Goto 10 i Stockholm

En tillgänglig digital värld för alla

11 maj 2023, 09:00–10:00 | Arrangör: Useit

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Välkommen till ett seminarium om digital tillgänglighet! Under detta seminarium kommer vi att diskutera vikten av att skapa digitala gränssnitt som är tillgängliga för alla, oavsett förmåga.

En tillgänglig digital värld för alla

Vad är egentligen webbtillgänglighet och hur påverkar det dig?

Danne Borell, TIllgänglighetsexpert på Useit, reder ut begreppen och förklarar varför tillgänglighet är viktigt och berör fler än vad man tro. Vi tipsar om några enkla åtgärder som gör att fler faktiskt kan ta del av din webbplats. Vi kommer också prata om varför det finns lagar om tillgänglighet, och hur vi ska göra för att möta lagkraven och användarnas behov?

Detta event är öppet för alla som är intresserade av att lära sig mer om digital tillgänglighet, oavsett om du är utvecklare, designer, webbansvarig, redaktör, projektledare eller bara intresserad av att lära dig mer.

Anmäl dig nu till vårt seminarium och ta det första steget mot att skapa en mer tillgänglig digital värld för alla!

Länk för digitalt deltagande:

https://www.youtube.com/watch?v=9H9WTw0Tog0

Kontakt

Frida Sandberg, frida.sandberg@useit.se

Om Useit

Vi på Useit är experter på digital tillgänglighet. Vi hjälper dig att skapa inkluderande användarupplevelser som fungerar för alla.

useit.se

  • 11 maj 2023, 09:00–10:00
  • Svenska
  • Arrangör: Useit

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm