.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare seminarium på Goto 10 i Linköping

Djupdykning i chatbot: design, träning och framtid

15 feb 2023, 13:00–14:00 | Arrangör: IT Software

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Lär dig mer om hur du tränar en chatbot effektivt, vilka utmaningar som finns och hur du hanterar en digital medarbetare!

Vi går in på djupet på chatbot och fokuserar på hur de kan designas, tränas och integreras med olika plattformar. Och få med aspekten: kan man hantera en digital medarbetare på samma sätt som en ”vanlig medarbetare”?

Här är ett urval av de frågor som ska tas upp under samtalet:

  • Vilken metod är bäst för att designa en chatbot - reglerbaserade system, maskininlärning eller naturlig språkbehandling?
  • Hur tränar man en chatbot effektivt?
  • Vilken plattform är bäst för att integrera en chatbot i verksamheten?
  • Hur hanterar man en digital medarbetare på ett effektivt sätt och kan man hantera den som en fysisk person?
  • Vilka är de största utmaningarna med att använda chatbot i verksamheten?

Medverkande

Daniel Toll, LiU

Daniel Toll är doktorand i Informationssystem vid avdelningen Informationssystem och digitalisering, LiU. Hans forskning fokuserar på hur automatisering av arbete påverkar samhället och intresserar sig för hur nya digitala lösningar påverkar balansen mellan olika värden. Nyligen har Daniel studerat hur svenska kommuner tar sig an automatisering av ärendehandläggning.

Gustav Elveros, Ebbot

Gustav Elveros har en lång bakgrund av sälj och marknad inom främst Telekom & Contact Centers. Kommer senast från Ownit Broadband där även övriga grundare av Ebbot arbetade. Ownit vann Svenskt Kvalitetsindex (SKI) fem år i rad under deras tid där och mycket av de insikterna kring hur man bedriver en framgångsrik och skalbar kundservice kommer just därifrån. Gustav arbetar idag som Principal Sales Manager och är ansvarig över affärsutveckling och säljtstrategi på Ebbot.

Fredrik Löfgren, moderator

Fredrik Löfgren är robotutvecklare, VR & AI-expert och eftertraktad föreläsare som tidigare vunnit medaljer under både VM och OS i robotik. Med sina kunskaper slår han världen med häpnad när han förklarar möjligheter och utmaningar som framtiden av AI och robotar kommer medföra. 

Kan inte vara på plats men vill vara med? Registrera dig på eventet och streama samtalet var du än befinner dig! Alla frågor är välkomna!

Kontakt

Tanya Masiyenka, marknadsansvarig IT Software

tanya.masiyenka@itsoftware.se

072-554 86 18

Om arrangören

IT Software är ett Gasellföretag och en växande koncern som varje dag hjälper miljontals människor med att få ett bättre digitaliserat liv. Koncernen består av flera bolag som tillsammans tillhandahåller mjukvarulösningar till organisationer för service management, service automation och kundtjänst på den europeiska marknaden. Läs mer på IT Softwares hemsida.

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Linköping