.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare workshop på Goto 10 i Linköping

Djupdyk i ChatGPT: chattroboten som alla pratar om

17 apr 2023, 13:00–14:00 | Arrangör: IT Software

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Lär dig med om hur ChatGPT fungerar, vilken teknik som används och de största utmaningarna med den!

Vi kommer att ta en djupdykning i denna revolutionerande teknik och besvara frågor som: Hur fungerar ChatGPT och vilka tekniker används för att träna den? Vilka är de vanligaste användningsområdena för ChatGPT och vilka framtida möjligheter finns med den?

Dessutom kommer vi att ge en översikt över de senaste utvecklingarna inom ChatGPT-området och ta upp en intressant fråga om chatGPT fungerar på samma sätt i alla länder och om filtrering på GPT är möjligt.

I det här eventet får du chansen att lära dig mer om ChatGPT och dess potential. Missa inte detta spännande event och upptäck kraften i ChatGPT!

Medverkande

Daniell Toll, moderator

Daniel Toll är doktorand i Informationssystem vid avdelningen Informationssystem och digitalisering, LiU. Hans forskning fokuserar på hur automatisering av arbete påverkar samhället och intresserar sig för hur nya digitala lösningar påverkar balansen mellan olika värden. Nyligen har Daniel studerat hur svenska kommuner tar sig an automatisering av ärendehandläggning.

Fredrik Löfgren

Fredrik Löfgren är robotutvecklare, VR & AI-expert och eftertraktad föreläsare som tidigare vunnit medaljer under både VM och OS i robotik. Med sina kunskaper slår han världen med häpnad när han förklarar möjligheter och utmaningar som framtiden av AI och robotar kommer medföra.

Hannah Pelikan

Hannah är doktorand i språk och kultur vid Linköpings universitet (LiU). Hennes forskning inom människa-robot interaktion kombinerar samtalsanalys och interaktionsdesign. Hon undersöker hur människor förstår robotars beteende i olika sammanhang som t.ex. familjehem, operationssalar och i trafiken, och designar interaktion med artificiella agenter baserade på dessa insikter. Hon är även initiativtagare till LiUs tvärvetenskapliga seminarium AI i Samhället.

Sebastian Rozenberg

Sebastian är doktorand på Avdelningen för kultur, samhälle, form och medier vid Linköpings Universitet, och har en bakgrund inom estetik samt informationsvetenskap. Hans forskning undersöker spänningar mellan form och funktion i upplevelsen och omdömet av digitala bilder. I sin avhandling analyserar han specifikt hemskärmen, digitaliserade konstverk i museisamlingar online och AI genererade / syntetiska bilder.

Kontakt

Tanya Masiyenka, marknadsansvarig IT Software

tanya.masiyenka@itsoftware.se

072-554 86 18

Om arrangören

IT Software är ett Gasellföretag och en växande koncern som varje dag hjälper miljontals människor med att få ett bättre digitaliserat liv. Koncernen består av flera bolag som tillsammans tillhandahåller mjukvarulösningar till organisationer för service management, service automation och kundtjänst på den europeiska marknaden. Läs mer på IT Softwares hemsida.

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Linköping