.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare event på Goto 10

DigIT(alt) studiebesök: Studio Stadshuset, Lunds kommun

17 nov 2021, 09:00–10:00 | Arrangör: DigIT Hub

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

I eventserien "DigIT(alt) studiebesök" besöker DigIT Hub spännande organisationer och företag som ger inblick i hur arbetet med smarta städer ser ut på olika platser i Sverige. Den 17 november besöker vi Studio Stadshuset i Lunds kommun.

Hur kan en stad jobba med att hitta nya vägar och nya sätt att bidra till möten som i sin tur skapar innovation?

Den 17 november (09:00 - 10:00) besöker vi Peter Dovrén och Malin Meiby på Studio Stadshuset i Lunds kommun. Under en timme får vi följa med och se hur man med hjälp av ett innovativt hus/studio kan bidra till ökad kreativitet.

Tanken med Studio Stadshuset är att skapa en miljö där nya agila arbetssätt praktiseras, och där man snabbt tar fram tar nya lösningar och prototyper. Studio Stadshuset är en plats där innovationer och samarbete stimuleras och där kan möten över organisationsgränser skapas.

Eventdetaljer:

  • Datum och tid: 17 november kl. 09:00 - 10:00
  • Plats: Digitalt (länk skickas till deltagarna före eventet)

    Registrera nu för att delta!
  • 17 nov 2021, 09:00–10:00
  • Svenska
  • Arrangör: DigIT Hub

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event online