.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare seminarium på Goto 10

Digitalisering och "virtual prototyping" inom tillverkningsindustrin

1 dec 2021, 09:00–10:00 | Arrangör: DigIT Hub

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

I eventserien "DigIT(alt) studiebesök" besöker DigIT Hub spännande organisationer som ger in inblick i hur arbetet med digitalisering inom tillverkningsindustrin ser ut på olika platser i Sverige. Den 1 december besöker vi Nolato Meditech, som bl.a. ska prata om "virtual prototyping".

Häng med bakom kulisserna!

Den 1 december (09:00 - 10:00) besöker vi Anders Nilsson och Pelle Ekerholm på Nolato MediTech, som ska visa hur digitalisering av högvolymsproduktion inom MedTech-industrin går till. Fokus under besöket kommer bland annat vara på hur Nolato MediTech använder sig av "Virtual Prototyping". Istället för att skapa en prototyp i den verkliga världen så skapas den som en digital version på en dator, redo att testas i den virtuella världen. Detta skapar nya, spännande möjligheter för medicinteknikföretag att spara tid och pengar, samt öka sitt hållbarhetsarbete. Följ med så får ni se hur det fungerar!

Eventdetaljer:

  • Datum och tid: 1 december kl. 09:00 - 10:00
  • Plats: Digitalt (länk skickas till deltagarna före eventet)
  • Registrera nu för att delta!

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.