.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare seminarium på Goto 10

Digitalisering i småföretag i ljuset av Corona - vi lyfter framgångsexemplen som ger snabb effekt (Online)

17 apr 2020, 14:00–15:00 | Arrangör: DigJourney

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Många företag i många branscher har det väldigt tufft just nu. I detta mörker vill vi sprida lite ljus genom att belysa de bästa exemplen på hur företag snabbt ställt om som följd av Coronakrisen och hur det skapat nya möjligheter i en svår tid.

 

Joakim Jansson
Grundare till DigJourney som har till syfte att demokratisera transformation och ge superkrafter till changemakers. Joakim är entreprenör och rådgivare med 15 års erfarenhet av digitalisering utifrån ledande befattningar inom MTG, Aller och Spray. Joakim är även upphovsman tillDigital Maturity Matrix, en metodik för att genomföra digital transformation som mängder av verksamheter i Sverige använder. Joakim är också författare till den bästsäljande boken Att leda digital transformation.

 

 

Magnus Mörstam

Intelliger AB, är föreläsare, utbildare, rådgivare och projektledare som med sina 20 år i arbetslivet inom olika branscher och en bakgrund som civilingenjör inom datorteknik verkar för att öka förståelsen för digitalisering. Som projektledare för det strategiska innovationsprogrammet Produktion2030 är Magnus involverad i projekt för att stärka svensk industri och som rådgivare/projektledare driver han Elmia mässan med satsningen IndTech Arena. Genom att ge jordnära exempel på vad andra gjort och förklara koncept vill Magnus inspirera fler att dra nytta av möjligheterna som digitaliseringen möjliggör.

 

 

 

NOTERA:

Detta är ett digitalt event via plattformen zoom, registrera dig via ”Gå till bokning” (här ovan) för att få tillgång till länken. Presentationen startar kl.14.00 så se till att du kommit in på webbinariet och är redo några minuter innan det startar.

 

Hade du inte möjlighet att delta kan du se det inspelade webbinariet på Goto 10:s youtube-kanal här:

  • 17 apr 2020, 14:00–15:00
  • Svenska
  • Arrangör: DigJourney

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event online