.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10

Digitala evenemang- ett samtal om hur vi skapar värdefulla digitala upplevelser

26 aug 2020, 11:00–12:00 | Arrangör: Goto 10

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Välkomna till ett inspirerande samtal på Goto 10 där Paulina Modlitba träffar Beata Wickbom för att utforska hur man skapar framgångsrika digitala event. Eventet riktar sig till dig som ska prata på eller arrangera ett digitalt event.

”Ställ inte in ställ om” har varit Beata Wickboms motto under våren 2020 när allt fler arrangörer ställde in sina evenemang. Omställningen pågår och allt fler upplevelser erbjuds digitalt. Vi kan gå på konstvisningar, konserter och konferenser hemifrån våra egna vardagsrum och en mängd nya verktyg och plattformar erbjuder tjänster för att skapa digitala upplevelser. Men hur arrangerar man ett bra digitalt evenemang?

Paulina och Beata kommer ta upp ämnen som format och mötesdesigndesign av program samt dela med sig av tips och råd kring verktyg för interaktivitet för att skapa engagerade deltagare. Missa inte chansen att ta del av erfarenheter och lärdomar från två experter på digitala möten.

 

Om talarna

Paulina Modlitba har varit verksam inom hela det digitala ekosystemet - allt från affärsutveckling och framtidsbevakning på Bonnier R&D till digital produktutveckling och marknadsföring på startups som Stardoll och Toca Boca. Hon driver sedan 6 år tillbaka egen konsultverksamhet inom digital affärsutveckling och strategi och har bland annat haft SVT, Sveriges Radio, Bonnier AB, IDG, Nobel Media, Vinnova, KTH och Tillväxtverket bland sina kunder. Paulina har varit programredaktör för flertalet större konferenser såsom Webbdagarna, Women in Tech och Tidskriftsdagarna och formade Teklafestivalen tillsammans med Robyn och KTH.

Hon har också suttit i styrelsen för kommunikationsbyrån Familjen, RISE SICS, Gatherfestivalen och Orten.io. 2015 blev hon handplockad till Digitaliseringskommissionens expertråd där hon var expert i aktuella digitaliseringsfrågor.

 

Beata Wickbom är civilekonomen från Handelshögskolan som blev digital folkbildare. I över 20 år har hon hjälpt traditionella företag och organisationer att förstå digitala möjligheter. Hon är dessutom en av Sveriges mest efterfrågade moderatorer och vann 2019 utmärkelsen Årets Moderator.

"Ställ inte in - ställ om!" har varit Beatas motto under Corona-våren 2020. Hon har hjälpt stora företag, myndigheter och mässor att skapa nya, innovativa koncept och upplägg för digitala möten och workshops, som hon sedan modererat. Att moderera digitala möten kräver ett annat arbetssätt med mer förberedelser, mer noggrant utformad interaktivitet och en förmåga att skapa trygghet och inkludering för de medverkande. Beata har haft chansen att få öva i rollen som moderator på många olika digitala mötesformat och delar med sig av sina insikter och erfarenheter.

 

 

 

 

 

 

Praktisk information:

Webbinariet sker via zoom. Ett mejl med en anslutningslänk kommer att skickas till dig som deltagare några dagar före eventet startar.

Hade du inte möjlighet att delta på eventet kan du se det i efterhand på Goto 10:s Youtube-kanal här!

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.