.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare nätverkande på Goto 10 i Stockholm

Inställt: NYTT DATUM – 16 juni: Digital utbildningsproducent - vi producerar din digitala utbildning

13 jun 2022, 16:00–20:00 | Arrangör: Norrlands Yrkeshögskola och Lexicon Interactive

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

OBS: detta event har ett nytt datum, följ denna länk för mer info!
Slututställning och nätverksmingel med studerande på YH-utbildningen "Digital utbildningsproducent"! Under en kväll med nätverkande och mingel visar våra studerande upp sina examensarbeten, diskuterar framtidens möjligheter för digital utbildning och kompetensutveckling.

Vi finns och vi vill synas! Tillsammans kan vi skapa mer och bättre utbildning. Att hitta varandra i vår ganska lilla och ganska osynliga bransch är inte alltid det lättaste, men vi finns!
På mängder av företag, myndigheter och i organisationer finns det någon som jobbar med utbildningsuppdrag och allt oftare behöver vi digitalisera utbildningen för att den ska bli tillgänglig, effektiv och anpassad till dagens stora behov av up- och reskilling. Därför vill vi visa att vi, som nyexade digitala utbildningsproducenter finns, vad vi kan och att vi vill hitta samarbeten med andra i branschen. Vi vill såklart lära oss av andra, prata utbildning och hur den digitala tekniken kan hjälpa oss att skapa förutsättningar för lärande för så många som möjligt.

Sara Nyström
sara.nystrom@lexicon.se

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm