.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare seminarium på Goto 10 i Stockholm

Digital nomad - jobba platsoberoende med världen som kontor

31 aug 2017, 08:30–09:30 | Arrangör: Svenska nomader

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Begreppet digital nomad beskriver ett sätt att jobba; och ett sätt att leva.

Digitaliseringen möjliggör för oss att förändra vad det traditionellt har inneburit att ha ett 9-till-5-jobb. Med en uppkopplad laptop, mobil eller surfplatta kan vi sköta våra arbetsuppgifter från vilken plats som helst; vare sig det är hemma från soffan, på ett café i Tokyo eller i en hängmatta på Bali.

Svenska Nomader är Sveriges största mötesplats för digitala nomader - och samlar frilansare, entreprenörer och anställda som jobbar platsoberoende.

Under eventet kommer vi att prata om utvecklingen på marknaden, varför allt fler söker sig till att bli digitala nomader och hur man själv kan börja jobba på distans. Vi kommer även att ha en diskussion kring huruvida företag bör bli mer öppna till att tillåta sina anställda att jobba på distans.

Syfte: Att prata mer om en växande trend på marknaden som även påverkas och förväntas fortsätta växa på grund av gigekonomin.

Målgrupp: Individer som själva vill resa och jobba samtidigt. Företag som är intresserade av nya perspektiv kring företagskultur och arbetsklimat.

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm