.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare workshop på Goto 10

Inställt: Digital arena och Community

14 dec 2022, 10:00–11:30 | Arrangör: NOSAD

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

En öppen diskussion om hur vi kan förbättra användarupplevelsen och hur vi tillsammans kan nå vår vision att Community blir navet för alla publika diskussioner kopplat till offentliga API:er, (öppna-) data samt andra digitala resurser såsom öppen källkod.

Dataportalen och dess Community har funnits i två år och har 70 00 unika besökare. Under denna workshop vill vi skapa ett samtal kring hur vi kan förbättra användarupplevelsen och hur vi tillsammans kan nå vår vision att Community blir navet för alla publika diskussioner kopplat till offentliga API:er, (öppna-) data samt andra digitala resurser såsom öppen källkod.

Syftet är att fånga olika intressenters behov och prioriteringar samt diskutera vad alla kan bidra med. Vad kan vi utveckla tillsammans?

Värdar för eventet är Nina Berlin (Produktägare Dataportalen /DIGG)

Maria Dalhage (Community manager Dataportalen och NOSAD /DIGG)

Network Open Source and Data, förkortat NOSAD, är ett öppet nätverk för alla som vill ta del av offentlig sektors digitala resurser. Nätverkets mål är att praktisk hjälpa och inspirera offentlig verksamhet att öka tillgängliggörandet och nyttjandet av öppna data och öppen källkod. NOSAD initierades 2020 av Arbetsförmedlingen, DIGG, Internetstiftelsen, SKR, och Samtrafikens Trafiklab. Alla är välkomna!

  • 14 dec 2022, 10:00–11:30
  • Svenska
  • Arrangör: NOSAD

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event online