.FILE 2G 3G 4G 5G

Meetup på Goto 10 i Stockholm

Digital Analytics Meetup by Ctrl Digital

13 jun 2024, 17:00–21:00 | Arrangör: Ctrl Digital

Digital Analytics Meetup by Ctrl Digital - ett tillfälle för yrkesverksamma som brinner för digital analys och marknadsföring!

Ctrl Digital lanserar en serie meetups, ett tillfälle för yrkesverksamma som brinner för digital analys och marknadsföring!

Oavsett om du är en branschveteran, står i startgroparna av din analytikerkarriär, eller bara är nyfiken på datadrivna insikter, har våra meetups något för alla. Digital Analytics Meetup ger dig chansen att fördjupa dig i den digitala analysens värld tillsammans med likasinnade. Under dessa träffar kommer vi att täcka en mängd olika ämnen och verktyg – Google Analytics 4, BigQuery, tagghantering, privacy & compliance och mycket mer.

Våra meetups är dessutom en chans att nätverka med andra yrkesverksamma, dela erfarenheter, och knyta kontakter för framtida samarbeten.

Presentationer kommer hållas på svenska - anmäl dig redan idag för att säkra din plats!

  • 13 jun 2024, 17:00–21:00
  • Gradängen (plan 1)
    Hammarby kaj 10D, 120 30 Stockholm
  • Svenska
  • Arrangör: Ctrl Digital

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm