.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10 i Stockholm

David Rowan - LIVE från Internetdagarna

25 nov 2019, 13:15–14:00 | Arrangör: Internetstiftelsen

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Missade du chansen att delta på Internetdagarna? Misströsta inte. På Goto 10 livesänder vi presentationerna från våra fantastiska keynote-talare. På lunchen är det dags för teknologigurun David Rowan.

David Rowan har varit chefredaktör för den brittiska upplagan av teknikmagasinet Wired, och är expert på tekniktrender och företagsinnovation. Som tidigare chefredaktör för den brittiska versionen av tidskriften Wired är David Rowan van att betrakta den teknologiska utvecklingen med god översikt. Han har träffat grundarna till de stora teknikjättarna så som Google, Linkedin, Spotify, Twitter, Whatsapp och Xiaomi för att undersöka företagen som förändrar världen; och mött oräkneliga entreprenörer över hela världen. David Rowan skriver teknikspalter i ansedda magasin och tidningar så som The Times, GQ och Sunday Times. Han har också nyligen kommit ut med boken Non-Bullshit Innovation: Radical Ideas from the World´s Smartest Minds.

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm